Zdravo Križevci proširuje radijus dostave na okolne gradove

Inicijativa Zdravo Križevci pokrenuta je 2020. godine od strane grada Križevaca kao reakcija na zatvaranje tržnica zbog pandemije COVID-19 te kao želja za podupiranjem lokalnih OPG-ova i pružanjem mogućnosti brze i jednostavne kupnje dnevno svježih proizvoda svim građanima. Dvije godine kasnije, Inicijativa i dalje djeluje. Štoviše, proširen je radijus dostave Zdravo Križevci proizvoda pa u domaćim namirnicama prigorskih OPG-ova osim Križevčana sada mogu uživati i stanovnici Koprivnice, Vrbovca, Svetog Ivana Zeline i Bjelovara. Dostava u navedene gradove raspoređena je po određenim danima u tjednu.

U Križevcima je dostava i dalje moguća svakim danom osim nedjelje, a u Koprivnicu se dostavlja utorkom, u Vrbovec srijedom, u Sveti Ivan Zelinu četvrtkom, a u Bjelovar petkom. Mještani navedenih gradova svakodnevno mogu putem webshopa ili mobilne aplikacije Zdravo Križevci, koja je preuzeta već skoro 1000 puta, naručivati proizvode koji im se potom besplatno dostavljaju na željenu adresu električnim vozilom. Na webshopu ili aplikaciji mogu se naručiti sezonsko voće, povrće, med, prirodni sokovi, džemovi, razne vrste presadnica, vino i još mnogo drugih proizvoda OPG-ova iz našeg kraja. Kako je trenutno sezona dozrijevanja raznog voća i povrća, tako raste i ponuda na webshopu. Također, OPG-ovi su u proteklih mjesec dana bili aktivni i na Danima jagoda te na Križevačkom velikom spravišču gdje su posjetitelji mogli kupiti njihove proizvode.

Drago mi je da zainteresiranost za Inicijativu i daje postoji, kako od strane OPG-ova, tako i od strane kupaca. Naš cilj i želja je lokalnim proizvođačima omogućiti dodatan kanal prodaje, promociju njihovih proizvoda te kupcima osigurati dostupnost zdrave i svježe hrane. Provedba projekta traje 24 mjeseca, stoga nam je cilj da zajedničkim snagama i nakon provedbe projekta nastavimo u istom smjeru te da će sama Incijativa postati komercijalno održiva,“ rekao je Danijel Šaško, zamjenik gradonačelnika grada Križevaca.

Svježe proizvode OPG-ova iz križevačkog kraja možete naručiti na https://bit.ly/Zdravo-Krizevci ili putem mobilne aplikacije Zdravo Križevci.
Aplikaciju možete preuzeti sa sljedećih linkova:
TRGOVINA PLAY – https://bit.ly/Zdravo-Krizevci-ANDROID
IOS STORE – https://bit.ly/Zdravo-Krizevci-IOS

Ako ste iz Križevaca ili okolice i ujedno ste vlasnik OPG-a, možete se priključiti Inicijativi Zdravo Križevci! Kontaktirajte nas na info@zdravokrizevci.hr, u inbox Facebook fan stranice, putem mobitela: 099 393 5796 ili nas uz prethodnu najavu posjetite u Križevačkom poduzetničkom centru.

Vezano

Komentari su zatvoreni.