Grad pokrenuo anketu – koje su potrebe mladih?

U sklopu projekta Europe Goes Local, Grad Križevci provodi anketu o potrebama mladih za vrstama programa neformalnog obrazovanja i poziva sve učenike srednjih škola, studente i mlade do 30 godina da je ispune na sljedećem linku: https://forms.gle/MjdshiDhtWABFXcf6

Suvremeni uvjeti života i rada mijenjaju se brzo i konstantno zbog čega već godinama raste važnost cjeloživotnog učenja. Osim stjecanja formalnog obrazovanja u školama i fakultetima, veliku važnost nose programi neformalnog obrazovanja – tečajevi, radionice, seminari namijenjeni razvoju dodatnih znanja, vještina i stavova. Na temelju ove ankete i ovisno o potrebama, Pučko otvoreno učilište Križevci pokrenut će program neformalnog obrazovanja mladih. Rok za ispunjavanje ankete je 20. srpnja.


Podsjetimo, Grad Križevci jedan je od 16 gradova koji su krajem prošle godine uključeni u najveći europski projekt u području rada s mladima “Europe Goes Local”, koji provodi Agencija za mobilnost i programe Europske unije.
Kroz projekt će se poboljšati kvaliteta rada s mladima, pružiti mogućnost stručnog usavršavanja, umrežavanja na nacionalnoj i međunarodnoj razini te višemjesečna stručna podrška pri unaprjeđenju lokalnih sustava rada s mladima prilagođena individualnim potrebama svakog grada.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.