Objavljeno sedam novih izvođača koji stižu na RockLive Festival

RockLive Festival objavio je novi val izvođača za ovogodišnje 11. izdanje koje će se od 28. do 30. srpnja održati u koprivničkom Kampusu.

Hladno Pivo, Goran Bare & Majke, Elemental, Grše, Z++, Repetitor, M.O.R.T i brojni drugi već su najavljeni, a sada je objavljeno novih, čak sedam izvođača za RockLive #11. Novi popis šarolik je žanrovski i lokacijski, a predvodi ga legendarni novosadski punk rock bend Atheist Rap. Dalje su tu metalci iz Zadra Arises, iz Varaždina rock bend Reckless Wings, iz Rijeke Po’ metra crijeva, pa zagrebački pop punkeri Proleter, a dolaze i Skotni Vrag, te domaće snage The Haze.

Ukupno je riječ o trenutno čak 16 potvrđenih izvođača, koje će naravno pratiti sada već legendarni RockLive Radio, a očekuju se i pobjednici HGF Festivala, te možda još pokoje iznenađenje.

Osim izvođača, objavljen je i zanimljiv natječaj za RockLive maskotu, koji će pobjedniku ili pobjednicima osigurati vrijedne nagrade u obliku piva i ulaznica za sljedeću godinu. Više detalja o ovom natječaju potražite na društvenim mrežama RockLive-a.

Ulaznice za ovaj festival koje vrijede za 3 dana održavanja mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima. Cijena ulaznice od 1.5. iznosi 130kn. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja bit će 150kn, dok će se pojedinačne dnevne ulaznice moći kupiti svakog dana na blagajni festivala. Njihova cijena bit će poznata naknadno.

Direktan link za festivalske ulaznice:

https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-11-10819

Kao i ranijih godina, RockLive će imati organiziran kamp za sve posjetitelje koji na festivalu žele boraviti puna 3 dana, bit će osiguran popust za one koji na festival dolaze vlakom iz udaljenijih mjesta, a udruga Mamuze kao i prijašnjih godina priprema dnevne radionice.

Vezano

Komentari su zatvoreni.