Motoristi djeci ‘dopeljali’ i pisanice

Članovi križevačkog Moto kluba Crusaders ponovno su se istaknuli kao darežljivi momci. Nakon što su pred Božić križevačkim mališanima kao motomrazovi dijelili bombone, danas su na središnjem gradskom trgu u Križevcima iz svojih motorističkih bisaga davali prigodne uskrsne darove.

Križevačkoj braći po bikeu tom prigodom pridružile su se i kolege iz koprivničkog motokluba pa su svi zajedno iz cestovnih krstarica djecu nadarivali pisanicama, bombonima i čokoladnim jajima. Prvi čovjek Crusadersa Ivan Šunić još je ranije rekao da članovi možda neće stići obući se u kostime uskrsnih zečeva, no to nije umanjilo dječju radost i znatiželju za ukusnim darovima i atraktivnim motorima na koje su poželjeli sjesti i cure i dečki.

Djeca su se zabavila i u gradskom parku, gdje su na poziv križevačke Turističke zajednice tražila u travi posijane pisanice. Motoristi su djeci poklonili ukupno 120 pisanica, oko 15 kilograma čokoladnih jaja i zečeka, namirnice koje je omogućila zagrebačka tvrtka Asta, dok su motoriste počastili pizzeria Mrak i Art Rock Caffe.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.