Traje natječaj za zakup javnih površina na Spravišču

Otvoren je Javni natječaj za zakup javnih površina od 3 do 5. lipnja za vrijeme 54. Križevačkog velikog spravišča, raspisala je Turistička zajednica grada Križevaca u ime Organizacijskog odbora Spravišča. Zakupcima su na raspolaganju javne površine u vlasništvu Grada i to za obavljanje ugostiteljske djelatnosti u Ulici Bana Josipa Jelačića, parkiralište na Trgu J.J. Strossmayera, Trg Bana Lackovića i južni dio parkirališta kod Latina. Za zabavne igre predviđene su zelene površine Trga Bana Lackovića i sjeverni dio parkirališta iznad Latina.

Za tradicijske i prodajne djelatnosti određene su lokacije u Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog, Bana Josipa Jelačića, Mojsija Baltića, na istočnoj strani Trga Antuna Nemčića i Trg Bana Lackovića. “Prilikom odabira izlagača, voditi će se računa o tradiciji, posebnosti, kreativnosti i uređenju prodajno-izložbenog prostora. Pravo prodaje imaju predmeti ručne izrade, suveniri, autohtoni proizvodi, tradicionalni zanati i obrti, domaća radinost i obiteljska poljoprivredna gospodarstva, braniteljske udruge ukoliko se bave rukotvorinama, tradicionalnim zanatima i obrtništvom ili prodaju proizvode proizvedene na OPG-u, licitari, lončari, drvena galanterija, igračke (ne plastične), tekstil, koža, lan, vuna, čipka, nakit, cvijeće, bio proizvodi, sir, ljekovito bilje, med i proizvodi od meda, vina, rakije – alkohol, mesne prerađevine, domaći kolači” objašnjavaju.


Prilikom prijave na javni natječaj kandidati imaju na raspolaganju ograničeni broj besplatnih štandova, ali i ograničen broj drvenih kućica uz naplatu koji će se dodjeljivati redom prijave na natječaj. Kućice za ugostitelje iznajmljivat će se za 1.500 kuna za tri dana, a tradicijske i prodajne djelatnosti za 800 kuna za tri dana. Rok za podnošenje ponuda je 27. svibnja 2022. odnosno do zauzeća svih slobodnih površina.

Informacije u vezi ovog Javnog natječaja mogu se dobiti u Turističkoj zajednici Grada Križevaca na telefon: 048/681 199 ili 091/581 9613 ili na e-mail: spravisce@krizevci.hr. Tekst javnog natječaja i prijavnica dostupni su na sljedećim poveznicama:  Javni natječaj za zakup javnih površina za vrijeme održavanja 54.Križevačkog velikog spravišča od 3. do 5. lipnja 2022. godine

Prijavnica za zakup javne površine Križevačko veliko spravišče_3.-5. lipnja

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.