Jedva dočekali – nakon dvije godine, koncert i slavlje za maturante

Nakon dvije godine pauze zbog epidemioloških mjera koje nisu dozvoljavale okupljanja, ove godine maturanti će proslaviti svoj dan kao i prijašnjih godina. O tome su se ovaj tjedan dogovorili predstavnici maturanata i škola s pročelnikom Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandrom Novoselom, načelnikom Policijske postaje Križevci Ivanom Pukecom, direktorom Komunalnog poduzeća Martinom Kozjakom i zapovjednikom Javne vatrogasne postrojbe grada Križevaca Marijom Martinčevićem.
Maturanti će slaviti 25. svibnja, okupit će se kod sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca u Potočkoj ulici u 13 sati i onda će u organiziranoj povorci krenuti prema Strossmayerovom trgu gdje će se predstaviti.

Dogovoreno je da se nakon zajedničkog fotografiranja maturanti vraćaju do parkirališta sportske dvorane gdje će u 15 sati biti spremno osvježenje i prigodan koncert. Sudionici sastanka poželjeli su maturantima dobru zabavu, no bez izazivanja štete i nereda kako bi im “ludi dani” ostali u najljepšem sjećanju.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.