Prijavite se na besplatnu radionicu – Kako unaprijediti vještinu govorništva

Udruga P.O.I.N.T. u sklopu projekta Future Hub Križevci organizira još jednu dvodnevnu radionicu socijalnih vještina.

Radionica naziva Kako unaprijediti vještinu govorništva održava se dva dana, u petak 20. svibnja od 19 do 20:30 sati i u subotu 21. svibnja od 9 do 12 sati u učionici Pučkog otvorenog učilišta Križevci, Trg svetog Florijana 14. Edukacija je besplatna, polaznici će po završetku dobiti certifikate, a prijave se primaju putem stranice projekta. Napominjemo kako su prijave putem web obrasca obavezne, a prijaviti se možete na sljedećem linku:

https://futurehub.krizevci.eu/signup

OPIS RADIONICE

Muči te trema prije javnog nastupa? Želiš poboljšati svoje samopouzdanje i postati dobar govornik? Ako se pronalaziš u ovim pitanjima, onda je radionica govorništva prava stvar za tebe. U okviru ove dvodnevne radionice naučit ćemo tko je dobar govornik, kako se uhvatiti u koštac sa stresom i tremom te kako napisati zanimljiv govor i javno govoriti bez treme.

Radionicu će voditi prevoditelj Ivan Markota, koji je na Filozofskom fakultetu stekao zvanja prvostupnik povijesti i magistar anglistike, dok je zvanje sveučilišnog specijalista vanjske politike i diplomacije stekao na Fakultetu političkih znanosti. Pored toga, stekao je certifikat naprednog govornika nakon završetka dvaju modula pri zagrebačkoj školi govorništva Heureka. Usto, pohađao je praksu pri AGI-iju, prvom institutu kreativne industrije u Hrvatskoj, kako bi stekao vještine medijskog rada na radiju, kao i tri radionice kreativnog pisanja pod vodstvom Miroslava Mićanovića, Zorana Ferića i Dorte Jagić.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.