Zaklada ‘Volim Križevce’ 22. svibnja organizira 3. humanitarni buvljak

Nakon dva uspješna izdanja tijekom 2021. godine, Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost “Volim Križevce” priprema 3. humanitarni buvljak koji će se održati u nedjelju, 22. svibnja 2022. na Strossmayerovom trgu u sklopu 2. festivala “KLIKni na održivo”. Cilj akcije i dalje je prikupljanje novčanih sredstava za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija, i to za školsku i akademsku godinu 2022./2023.

– Pozivamo sve sugrađanke i sugrađane na doniranje materijalnih stvari koje su u dobrom stanju i iskoristive, kao što su knjige, torbice, nakit, gramofonske ploče, igračke i slično. Odjeću ovaj put nećemo prikupljati zbog manjka interesa za istu tijekom dosadašnjih buvljaka, ali sve drugo što vam predstavlja višak, a u dobrom je stanju, dobit će mogućnost pronaći novog sretnog vlasnika, ističu iz Zaklade.

Dobrodošle su donacije materijalnih stvari koje su u dobrom stanju i iskoristive, kao što su knjige, stripovi, CD-ovi, DVD-ovi, nakit, gramofonske ploče, slike, igračke i slično. Za predaju donacija zainteresirani se mogu obratiti na broj mobitela 095 911 5457 svaki dan iza 16:00 sati, zaključno sa srijedom 18. svibnja, nakon čega slijedi sortiranje i priprema artikala za festivalski vikend.

Pod već poznatim sloganom “I stara stvar može naći novog vlasnika” iz Zaklade pozivaju sugrađanke i sugrađane da iskoriste još jednu priliku za podršku stipendiranju mladih Križevaca:
– Pridružite nam se na Festivalu održivosti u nedjelju za dva i pol tjedna, od 10 do 13 sati, sigurno ćete pronaći nešto što vas zanima i ujedno podržati naš trud za osiguravanjem novih stipendija za mlade Križevaca! Zapamtite datum, navratite, pogledajte što smo skupili, možda pronađete nešto ili nešto pronađe Vas, donirajte, upoznajte nas, čekamo vas!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.