Vrtić dograđen, počele prijave za upis

Od 7. do 15. travnja traju prijave za upis djece u Dječji vrtić Križevci i to putem on-line aplikacije e-Upisi kojoj mogu pristupiti korisnici usluge e-Građani. Za elektroničku predaju zahtjeva potrebna je NIAS vjerodajnica (dovoljna je vjerodajnica niske razine sigurnosti) i adresa elektroničke pošte ili korisnički pretinac u sustavu e-Građani.

Roditeljima koji nemaju mogućnost podnošenja zahtjeva elektronskim putem, vrtić će omogućiti predaju zahtjeva u prostorijama vrtića na adresi Matije Gupca 52 uz prethodnu najavu na broj 048/681-309. Djeca se upisuju u vrtić i jaslice uz primjenu prednosti i bodovanja prema Pravilniku o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Križevci. Javni poziv i popis potrebne dokumentacije može se vidjeti na stranicama vrtića.

Dugogodišnji problem s listom čekanja za upis u vrtić trebao bi se napokon riješiti jer je ovih dana završena dogradnja vrtića čime je povećan i kapacitet. Dograđeno je, naime, 400 kvadrata čime će se omogućiti upis 50-ero djece u dvije skupine.

Vezano

Komentari su zatvoreni.