Fabijan Brčić 3. na prestižnom ‘Croatia Openu’

Fabijan_Brcic_Croatia_Open_Dom_sportova_Zagreb_2013_Damir_Krajac_CROPIX_2Prošli vikend u zagrebačkom Podsusedu je održan prestižni 19. Croatia Open, međunarodni turnir u taekwondou koji je u do sada najjačem izdanju okupio čak 1300 natjecatelja iz 30 zemalja. Kao jedini Križevčanin nastupio je član Taekwondo kluba “Radnik” Fabijan Brčić i u teškoj konkurenciji osvojio 3. mjesto u kategoriji do 74kg.
– Zadovoljan sam, dobar rezultat, jedini sam iz Hrvatske u svojoj kategoriji osvojio medalju, istaknuo je Brčić za Križevci.info, napomenuvši da će zbog više manjih ozljeda i iscrpljenosti kratko pauzirati od treniranja.

Fabijan_Brcic_Croatia_Open_Dom_sportova_Zagreb_2013_Damir_Krajac_CROPIXBrčić je u 1. kolu bio slobodan, dok je u 2. kolu rezultatom 7:3 bio bolji od Luigija Scognamiglija iz talijanskog C.S. Carabinieri. u 3. kolu je nakon izjednačene borbe tek s bodom razlike, 10:9, savladao Nijemca Martina Raoufa iz, dok je u 4. kolu za odličje s 10:7 pobijedio Majida El Hamoutija iz belgijskog ABFT Teama. U 5. kolu je s 3:7 poražen od Patricka Lemeka iz njemačkog Uckeratha. Ovim rezultatom Brčić je izborio kategorizaciju vrhunskog sportaša od olimpijskog odbora za aktualnu sezonu. Brčiće trener u TKD Radnik je Zoran Jandroković.

Fabijan_Brcic_Zoran_Jandrokovic_taekwondo_DSN

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
Ivka Kajganić
Ivka Kajganić

Ivka Kajganić liked this on Facebook.

Ljiljana Pavlić
Ljiljana Pavlić

Ljiljana Pavlić liked this on Facebook.

Mirela Rajniš
Mirela Rajniš

Mirela Rajniš liked this on Facebook.

Tomislav Orejaš Jason
Tomislav Orejaš Jason

Tomislav Orejaš Jason liked this on Facebook.

Kristijan Pižir
Kristijan Pižir

Kristijan Pižir liked this on Facebook.