Važna pobjeda nogometaša Koprivnice, remi Križevaca

KOPRIVNICA, KRIŽEVCI – U 25. kolu Treće HNL istok nogometaši Koprivnice su pred svojim navijačima pobijedili vodeći Lipik 3-2. Do poluvremena momčad Vinka Potroška pogotcima Ogrizovića i Jambrušića vodila je 2-1. Na početku drugog poluvremena Lipik je poravnao na 2-2, a kapetan koprivničkog trećeligaša Zoran Ogrizović tri minute prije kraja susreta iz slobodnog udarca zabio je odličan gol za konačnih 3-2 i devetu ovosezonsku pobjedu svoje momčadi.

– Postigli smo veliku pobjedu, pobijedili smo prvaka, odličnu momčad Lipika koja je prva na tablici i želi ući u Drugu ligu. A mi imamo mladu momčad koja daje na terenu sve od sebe i to nam se vratilo te je Koprivnica pobijedila 3-2, rekao je Z. Ogrizović.
Nogometaši Križevaca pred svojim navijačima remizirali su s momčadi Našk iz Našica, odigravši bez pogodaka 0-0. U slijedećem kolu Koprivnica, koja je sada nalazi na 10. mjestu ljestvice s 33 boda, gostuje kod trinaeste Mladosti u Prelogu, dok će šesnaesti Križevci loviti bodove kod posljednje Slobode u Varaždinu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.