Z++, Repetitor, Grše i She Loves Pablo dolaze na RockLive Festival

RockLive Festival #11, ove će se godine održati ponovno kao trodnevni festival i to od 28. do 30. srpnja u Koprivnici.

Nakon prošlogodišnjeg jubilarnog desetog izdanja, počinje nova RockLive priča, a ovaj jedini festival ovakvog tipa na sjeveru Hrvatske, od ove se godine trajno vraća u koprivnički Kampus gdje se održavao i prvih pet godina.

Prva poznata imena zagrebački su stoner rock bend She Loves Pablo, iz Beograda dolazi jedan od najenergičnijih bendova regije, Repetitor, nakon odličnog nastupa u koprivničkom FUNKu, te rasprodane Tvornice kulture, na RockLive dolazi Grše, a kao posebna poslastica za ljubitelje trap zvuka iz Osijeka dolazi Z++.

Ovo su prva četiri izvođača koji će zabavljati publiku RockLive Festivala #11, a u narednim tjednima taj će se popis samo povećavati najboljim izvođačima regije.

foto: Vedran Metelko

Od danas 1.3. u prodaji su i festivalske ulaznice koje vrijede za 3 dana festivala, a mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima. Cijena ulaznice je 100kn, a tako će biti do 1.5. kada se cijena diže na 130kn. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja bit će 150kn.

Direktan link za festivalske ulaznice:

RockLive Festival #11 – ulaznice

Kao i ranijih godina, RockLive će imati organiziran kamp za sve posjetitelje koji na festivalu žele boraviti puna 3 dana, bit će osiguran popust za one koji na festival dolaze vlakom iz udaljenijih mjesta, a broj posjetitelja više nije ograničen.

Uvode se i neki noviteti, pa će uskoro biti objavljen poseban natječaj za dizajn festivalskog mercha, a ove će se godine birati i RockLive maskota koja će nekome od posjetitelja donijeti vrijedne nagrade.

Vidimo se u Koprivnici, na RockLive Festivalu #11!

Vezano

Komentari su zatvoreni.