Radnik uvjerljiv protiv Bjelovara na oproštaju Hrandeka i Maslića od križevačke publike

U pretposljednjem kolu 2. muške lige sjever, košarkaši Radnika slavili su protiv Bjelovara sa 69:55. Iako rezultat neće tako sugerirati, bio je to dosta izjednačen dvoboj u prve tri četvrtine, usprkos tome što je Radnik bio u konstantnom vodstvu.

Dvoboj je prelomljen u posljednjoj četvrtini, kada su koš gostiju tricama ispunili Borna Katanović i Luka Biondić, mlade nade križevačke košarke. Upravo su oni predvodnici mladog naraštaja talentiranih križevačkih košarkaša koji će imati što za reći pod košarkaškim obručima u narednim sezonama, a simbilično se u tu priču i sliku uklopio i jučerašnji oproštaj od domaće publike Bojana Hrandeka i Tomislava Maslića.

Ovaj veteranski dvojac i dalje spada među nositelje igre KK Radnik, no koncem sezone objesit će tenisice o klin i zaključiti igračke karijere. No, obojica ostaju itekako vezani uz košarku i rad KK Radnik. Maslić kao sportski tajnik kluba, Hrandek kao trener u omladinskom pogonu. Ne sumnjamo da će i s te, druge strane parketa, biti jednako uspješni.

Radnik će sezonu okončati sljedeći vikend kada ih očekuje gostovanje u Vrbovcu, a pobjedom će imati priliku zaokružiti sjajnu sezonu na 3. mjestu prvenstvene ljestvice. Da nije bilo brojnih ozljeda koje su poharale tim, Radnik bi konkurirao i za sami vrh, no i ovako možemo reći kako je ova sezona bila osjetno bolja od nekolicine prethodnih, čemu svjedoči i velik broj navijača na tribinama tijekom cijele sezone.

Za Radnik su igrali i poene postigli: Biondić 24(6×3), Kurpez 4, Katanović 17(4×3), Maslić 14(2×3), Žulj 8, Hrandek 2, Brkić, Kulko, Orak, Selak, Vragović.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.