KTC zaposlio još 180 radnika, uskoro otvaraju centar u Čazmi

U petak 18. ožujka 2022., nakon 20-ak dana radova otvorio je vrata za svoje potrošače potpuno preuređeni supermarket KTC Pakrac. Supermarket i restoran u sastavu trgovačkog centra KTC Pakrac otvoreni su prije 18 godina a benzinska postaja prije 8 godina. Prije dvije godine potpuno je preuređen restoran i okoliš trgovačkog centra a sada je potpuno preuređen i supermarket. Time su kupci i gosti trgovačkog centra KTC Pakac dobili potpuno novi trgovački centar koji je preuređenjem zablistao u punom sjaju.

Također, KTC je na svojim stranicama objavio kako će do Uskrsa otvoriti novi trgovački centar i to u Čazmi. Na spomenutoj lokaciji traže i zaposlenike, a pregled radnih mjesta koja se traže možete pogledati na OVOJ poveznici.

Tvrka KTC ove godine obilježava 30 godina od osnutka i zapošljava 1500 djelatnika, što je povećanje od 180 radnika u odnosu na 1320 zaposlenih, koliko su imali na koncu 2020. godine. Prošle godine ostvarila je ukupan prihod od 1,7 milijardi kuna. KTC posluje u 12 županija (25 gradova) središnje Hrvatske. Uz 27 supermarketa posluje 15 benzinskih postaja, 21 poljoljekarna, 19 restorana i niz specijaliziranih ugostiteljskih objekata.

KTC već niz godina gaji kooperativnu proizvodnju s poljoprivrednim proizvođačima a ima i vlastitu plasteničku proizvodnju na nekoliko lokacija. U sastavu sestrinske tvrtke KTC Jadran posluju hoteli u Baškoj Vodi i Makarskoj te apartmani na Rabu.

Vezano

Komentari su zatvoreni.