Crni dan na cestama – u pet sati čak četiri prometne nesreće u Križevcima

Redovito dnevno izvješće Policijske uprave koprivničko – križevačke uvelike su upotpunili vozači s križevačkog područja. Naime, tijekom jučerašnjeg dana u Križevcima i okolici zabilježene su četiri prometne nesreće, a ono što je posebno nevjerojatno – dogodile su se u manje od pet sati. Svakako će dnevna smjena jučerašnjeg dana ostati upamćena u križevačkoj policijskoj postaji.

U dvije nesreće zabilježeni su slučajevi s ozlijeđenim osobama. Jučer, 17. ožujka, oko 16 sati u Ivancu Križevačkom 18-godišnji vozač je upravljao teretnim automobilom VW križevačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Golf križevačke registarske oznake kojim je upravljala 29-godišnja vozačica. Tom prilikom Golf je udario u bočnu stranu teretnog automobila, a vozačica je lakše ozlijeđena. Protiv vozača teretnog vozila će biti pokrenut prekršajni postupak.

Sat vremena kasnije, oko 17 sati u Križevcima u Ulici Dragutina Renarića 35-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom Mazda križevačke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom Marijana Detonija. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Renault križevačke registarske oznake kojim je upravljao 47-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju vozila, a 47-godišnji vozač je lakše ozlijeđen. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

U preostale dvije nesreće policijski je zapisnik, srećom, evidentirao samo materijalnu štetu. Kuriozitet je da su se obje nesreće dogodile u ulici Nikole Tesle. Prvo je oko 12 sati 28-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Audi križevačke registarske oznake. Prilikom nepropisnog skretanja u desno udario je u betonski rubnjak. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak. Oko 15.25 sati, 76-godišnja vozačica je upravljala osobnim automobilom Hyundai križevačke registarske oznake u smjeru raskrižja. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Peugeot zagrebačke registarske oznake kojim je upravljala 36-godišnja vozačica te je Hyundai udario u bočnu stranu Peugeota. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.