Od utorka kreće produženi boravak u OŠ Vladimir Nazor

Iz Grada Križevaca stigla je obavijest za roditelje učenika nižih razreda Osnovne škole „Vladimir Nazor“ da će usluga produženog boravka za zainteresirane učenike krenuti od 1. ožujka. Svi roditelji koji još nisu, mogu preuzeti i potpisati ugovor u tajništvu Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Križevci.

“Uspostava produženog boravka u Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“ Križevci zasigurno je jedan od značajnijih programa budući da učenicima omogućuje boravak u školi prije i nakon redovne nastave, osigurava im prehranu te nastavne i izvannastavne aktivnosti. Kao „Grad Križevci – prijatelj djece“ i s obzirom da je od strane roditelja iskazan interes za ovakvim programom, Grad Križevci i Osnovna škola „Vladimir Nazor“ osigurali su sve preduvjete za uspostavu ove usluge.

Svjesni smo da istih potreba ima i u Osnovnoj školi Ljudevita Modeca, no tamo je trenutno nemoguća provedba ovog programa zbog nedostatka prostornih kapaciteta. Međutim, taj problem riješit će se izgradnjom treće osnovne škole”, priopćili su iz gradske uprave.

Vezano

Komentari su zatvoreni.