Od Trnja do zvijezda – Tihana Nemčić ima novi angažman, surađivat će s Danijelom Pranjićem

foto: Novi list

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Pranjić novi je trener Trnja, potvrdio je zagrebački klub putem službenih kanala. Bivši hrvatski reprezentativac (58 nastupa za Vatrene) u zadnje je vrijeme bio igrač-trener u ciparskoj drugoj ligi, potom je radio kao trener drugoligaša Dubrave, a sada ga čeka angažman u 3 HNL. Kako je klub potvrdio, Pranjiću će u novom angažmanu asistirati Križevčanka Tihana Nemčić.

“Dogodilo se sasvim slučajno, sasvim iznenada. To je tako u nogometu, jedan ode, drugi dođe. Drago mi je što sam došao u Trnje. Po svemu što sam čuo klub ima bogatu povijest, stabilan je trećeligaš, a ja ću pokušati sa svojom suradnicom Tihanom Nemčić klub učiniti još stabilnijim”, rekao je Pranjić za Sportnews.hr.

O novom angažmanu nekoliko je rečenica rekla i Tihana Nemčić.

“Moja budućnost i život je nogomet, time se bavim i to mi je posao, a biti na terenu pogotovo u stožeru Danijela Pranjića meni je prilika. Naravno da učim i razvijam se dalje u tome području. Prije treninga napravili smo uvodni sastanak, Trnje ima dobru mladu ekipu s dobrom atmosferom i energijom. Imamo punu podršku od vodstva kluba, mi smo spremni raditi kao i oni isto. Treća liga je zanimljiva, a nama nema drugo nego da se primimo posla”, rekla je za Sportnews.hr.

Tihana Nemčić s Pranjićem je već radila u Dubravi. Iza nje je bogata karijera u nogometu i futsalu, a široj je javnosti postala poznatija i kao prva hrvatska trenerica koja trenira muški nogometni klub (2012. je trenirala Viktoriju iz Vojakovca). Osim bogate sportske, Tihana Nemčić može se pohvaliti i vrlo uspješnom akademskom karijerom. Naime, doktorirala je 18. srpnja 2019. godine obranivši doktorski rad na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu pod nazivom “Oblikovanje i vrjednovanje notacijskoga sustava za analizu izvedbe u futsalu”, a pod mentorstvom prof. dr. sc. Gorana Sporiša.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.