Poziv mladima na završnu konferenciju projekta Grad po mjeri mladih

Grad Križevci poziva mlade sugrađane od 15 do 30 godina na završnu konferenciju projekta “Grad po mjeri mladih” u Klub kulture u srijedu, 29. svibnja u 12 sati. Sudjelovanje je potrebno prijaviti na poveznici https://forms.gle/spFy1xbBejL8ubKq5

Sudionici će dobiti Youthpass potvrdu i ručak, najavljuju gradske službe u pozivu. U sklopu završne konferencije predstavit će se rezultati projekta i program za mlade za sljedeće četiri godine. U panel raspravi sudjelovat će direktor K.V.A.R.K.-a Saša Lončarić, mentor za EGL projekt u Agenciji za mobilnost i programe Europske unije te dugogodišnji aktivist u sektoru mladih Hrvoje Kovač, gradonačelnik Mario Rajn te predstavnik Savjeta mladih Grada Križevaca. Moderatorica će biti Sara Sušanj, potpredsjednica Mreže mladih RH i stručna suradnica u Udruzi Delta iz Rijeke.
Nakon panel rasprave, slijedi radionica za mlade na temu participacije mladih u superizbornoj godini, vodit će je Lucija Dumančić Jovanović, koordinatorica edukacijskih programa u Udruzi Gong. Mladi će moći saznati sve o tome koga se i kako bira na parlamentarnim, euro-parlamentarnim i predsjedničkim izborima, koje su ovlasti parlamenta, Europskog parlamenta i predsjednika RH te zašto je važno izaći na izbore.

Vezano
Komentiraj

Tvoja e-mail adresa neće se nigdje vidjeti javno