Križevački vatrogasci treći u državi i najbolji u županiji

Križevački vatrogasci ovaj su tjedan dobili pehar za osvojeno treće mjesto na VIII. državnom vatrogasnom natjecanju u kategoriji profesionalnih B postrojbi, a u Križevce im ga je donio glavni zapovjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Slavko Tucaković. “Ovim rezultatom, vatrogasci JVP-a Križevci pokazali su da su profesionalci i spremni na sve zadaće”, pohvalio ih je Tucaković. Napomenuo je kako je sretan da pehar ide vatrogascima iz njegove Koprivničko-križevačke županije te posebno pohvalio zajedništvo križevačkih vatrogasaca.

Državno natjecanje vatrogasaca održano je krajem rujna u Varaždinu i na njemu je sudjelovalo 203 odjeljenja i 2030 natjecatelja, a među njima i 13 natjecateljskih odjeljenja iz Koprivničko-križevačke županije. Vatrogasci JVP-a Križevci bili su najbolje plasirana ekipa iz Koprivničko-križevačke županije pa im je čestitao i zapovjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Zvonimir Habijan. Na čestitkama je zahvalio novoizabrani zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Križevaca Mario Martinčević.
Hvala glavnom vatrogasnom zapovjedniku što je našao vremena za nas i iskazao želju da osobno uruči pehar desetini JVP-a Križevci za sudjelovanju na državnom vatrogasnom natjecanju,“ rekao je Martinčević.

Križevačka postrojba planira uspostaviti program osposobljavanja djece i mladeži u gradskom odmaralištu na Pagu i Martinčević je s time upoznao glavnog vatrogasnog zapovjednika. „Namjera je ovog osposobljavanja potaknuti djecu i mladež na vatrogastvo i zainteresirati ih za ovo zanimanje, a ovim putem zahvaljujem gradonačelniku grada Križevaca što je podržao ovu ideju“, izjavio je novi zapovjednik JVP Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.