Borna Katanović na pripremama kadetske reprezentacije uči od legendi hrvatske košarke

Odmah po završetku božićnog slavlja, na sam blagdan Sv. Stjepana na pripremama u Vodicama okupili su se kandidati za mušku kadetsku reprezentaciju Hrvatske. Prvi dio priprema trajat će do 30. prosinca, a rad će se nastaviti i u siječnju.

Budući reprezentativci bit će podijeljeni u tri grupe, ovisno o pozicijama samih igrača, a tome će biti prilagođen i koncept treninga. Uvodni dijelovi bit će isti za sve, a zatim slijedi specijalizacija po grupama. I stručno je vodstvo prilagođeno ovakvom specijaliziranom načinu rada pa će s igračima na njihovim (i svojim) pozicijama raditi i neka zvučna imena. Tako će ‘visokoj’ grupi 3 savjete dijeliti Dino Rađa, Roko Jurlina i Mate Skelin, s grupom 2 će raditi Gordan Giriček, Zdravko Radulović i Damir Rančić, a s grupom 1 Mladen Erjavec, Rajko Vidaković i Petar Babić.

Među igračima koji će imati priliku upijati savjete istinskih legendi hrvatske košarke, bit će i Borna Katanović iz križevačkog Radnika. Podsjetimo, on je na zadnjem okupljanju reprezentaciju bio njen treći strijelac na turniru na kojem su još sudjelovali Slovenija i Poljska.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.