Križevački osnovnoškolci snimili virtualne božićne priredbe

Učenici križevačkih osnovnih škola Ljudevita Modeca i “Vladimir Nazor” ove su godine sa svojim učiteljima marljivo uvježbali program za božićne priredbe, izradili crteže, naučili uloge, nabavili kostime i božićne ukrase i svoje nastupe – snimili. Budući da velika okupljanja trenutačno nisu poželjna, oni su se potrudili da roditelji, bake i djedovi ipak mogu pogledati njihove nastupe i uživati u pravim božićnim priredbama.

Učiteljica hrvatskoga jezika iz škole “Vladimir Nazor” Akvila Petras Kovačić pripremila je kratku online božićnu priredbu s učenicima 6.c ,6.d, 8.c i 8.d razreda. U ulozi kamermana (s)našli su se učenici Marko Jakopović, Fran Manojlović i i Matej Patafta, a priredba se može pogledati ovdje.

Modec je također izradio virtualni koncert koji je pripremila, snimala i montirala učiteljica Sandra Poštić, koja je i uvježbala sve glazbene točke. U programu je sudjelovalo 12 razreda, dramska, likovna i Grupa ljubitelja glazbe. Učenici 4b izradili su Orašara s učiteljem Jasminom Ibrahimagićem, a 3c čestitke i plesnu točku s učiteljicom Sandrom Maurović. Za recitacije i skeč učenike je pripremila Nina Drakulić, dok je Anica Hrlec osmislila točku Rasplesani pokusi iz fizike, a Senka Pleše dvije izložbe. Njihova virtualna priredba može se pogledati ovdje.

Vezano

Komentari su zatvoreni.