Križevačka glazbena ljubavna priča

Osvojili_srca_publike.JPG
Samo tamburaši mogu prepuniti veliku dvoranu Hrvatskoga doma onako kako su to dva vodeća gradska tamburaška orkestra učinila jučer navečer svojim trećim koncertom Love Story iliti Ljubavna priča posvećenom Valentinovu i Danu zaljubljenih.

Formula  –  dva orkestra zajedno pod ravnanjem maestra Stjepana Fortune i brojni gosti, ugledni operni pjevači i mlade pjevačke nade, od Barbare Othman i Nikše Radovanovića do 10. godišnje Natalije Kralj iz Gornje Rijeke, Anđelke Kristine Đopar, Ksenije Sanjković, Martine Zdilar-Sertić, Ane i Matije Fortune, Dejana Dretara, Stjepana Franetovića, Jadranka Kovača, Ambrozija Puškarića, te muški zbor HPD-a Kalnik, harmonikašicu Baricu Tutek, udaraljkaša Josipa Konfica, flautisticu Ivu Zbožinek u uvodnoj skladbi Love Story, još jednom se pokazao kao dobitna kombinacija za uspjeh kod publike.

Tambure_vole_maestra_Stefa.JPG

Pravi doživljaj za preko 400 posjetitelja svih generacija, a vjerujemo i za slušatelje Radio Križevaca
koji su koncert pratili u izravnom radio prijenosu. Glazbeni ugođaj
upotpunile su i nagrade za posjetitelje-izlet u Mozartov grad Salzburg za dvije osobe, dar putničke agencije Blagec turist, večera za dvije osobe u Gornjevinskoj klijeti i poklon bonovi za masažu u Conerovu Welness centru. Prihod od ulaznica namjenjen je Gradskom tamburaškom orkestru Sv. Marko Križevčanin za gostovanje u Torontu u Kanadi gdje će vjerujemo požnjeti jednaki uspjeh kao u Križevcima

Medijski supokrovitelj jučerašnje tamburaško-pjevačke kulturne priredbe povodom
Dana zaljubljenih bio je i nezavisni web portal, koji je trima parovima
darovao ulaznice.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.