Velika pobjeda košarkaša Radnika na gostovanju u Bjelovaru, povratnik Matoić zabio 27 poena

Košarkaši Radnika u 10. kolu 2. lige sjever stigli su do nove pobjede, druge u nizu. Nakon što su prošli vikend protiv Međimurja prekinuli crni niz od tri poraza, izabranici Ante Tomasa u napetom su dvoboju slavili u Bjelovaru sa 83:74.

Radnik je u ovu utakmicu ušao oslabljen neigranjem Tomislava Žulja i Borne Katanovića, uz već otprije ozlijeđenog Ivana Martinčića. Bila je to vrlo neizvjesna utakmica u kojoj je prigorski sastav imao sigurno vodstvo u prvom poluvremenu. Križevčani su vodili 15 poena razlike, no dogodio im se veliki pad u igri u drugoj dionici te su domaćini na poluvrijeme otišli s pet poena prednosti.

U nastavku dvoboja tvrd i neizvjestan dvoboj, no nekoliko trica Biondića u posljednoj četvrtini prelomile su nervozan dvoboj na stranu Radnika.

Najefikasniji u redovima pobjednika bio je povratnik Tomislav Matoić, koji je proteklih tjedana imao probleme s ozljedom mišića te je u ovu utakmicu ušao tek nakon što se prije nekoliko dana vratio u trenažni proces. Kapetanski je povukao momčad iako je dugo igrao s četiri osobne pogreške te na koncu stigao do 27 poena. Luka Biondić je dodao 19 ubačaja, dok su dvocifreni još bili Tomislav Maslić s 13 poena, odnosno Marko Jukić koji je brojao do 12.

Za Radnik su igrali i postigli koševe: Biondić 19, Matoić T.(cap) 27, Jukić 12, Maslić 13, Kurpez 4, Kulko 1, Hrandek 7, Matoić M., Brkić, Vragović, Prstec, Selak.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.