Uskoro još 50 mjesta u Dječjem vrtiću Križevci

U tijeku je posljednja faza radova na dogradnji Dječjeg vrtića Križevci. Radovi na unutarnjem uređenju dograđenog dijela zgrade Dječjeg vrtića Križevci napreduju sukladno planiranoj dinamici te se završetak radova očekuje početkom mjeseca ožujka.

Radove su obišli gradonačelnik Mario Rajn, ravnateljica Dječjeg vrtića Križevci Nataša Batković i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, gradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Krešimir Brunović u pratnji direktora tvrtke Filabeton d.o.o. Ivice Filipašića, izvođača radova te istaknuli zadovoljstvo napretkom radova na ovom vrlo važnom projektu.

Nakon I. faze izvođenja radova dogradnje zgrade Dječjeg vrtića Križevci, u kojoj su izvedeni grubi građevinski radovi, dakle sama konstrukcija i nosivi dijelovi objekta, pristupilo se radovima II. faze koja obuhvaća građevinsko obrtničke, strojarske, elektrotehničke radove te radove uređenja okoliša. Do sada je postavljena stolarija, izvedena je cementna glazura koja je u fazi sušenja, izvode se radovi u sanitarnim čvorovima, radovi postavljanja podnog grijanja, radovi na krovu objekta, a počelo se i s radovima na izvedbi fasade objekta.

Vrijednost radova iznosi 3,8 milijuna kuna te su radovi financirani iz Proračuna Grada Križevaca, a sve kako bi se riješio problem liste čekanja na upis u vrtić. Ovom dogradnjom, Dječji vrtić Križevci s dosadašnjih 2335 metara kvadratnih proširen je za dodatnih 402 metara kvadratnog prostora, odnosno omogućit će se upis za još 50-ero djece.

Vezano

Komentari su zatvoreni.