Održana redovna godišnja skupština NK Radnik Križevci

U petak, 26. studenoga 2021. održana je redovna godišnja skupština Nogometnog kluba Radnik Križevci. Skupštinom je predsjedao predsjednik Kluba Darko Jambreković, koji je predao izvještaj o radu između dviju skupština. Jambreković je istaknuo kako je Radnik Križevci najveći sportski kolektiv grada Križevaca, budući da s izvršnim tijelima, broji preko 300 članova.

-Svakako nas vesele rezultati našeg sportskog kolektiva, koji opravdava dosadašnja, ali i nova ulaganja u infrastrukturu. Kako je već poznato. Nakon dugog niza godina riješio se problem ograđivanja pomoćnog terena kao rasvjete. Početkom ove godine riješen je i problem navodnjavanja glavnog terena, čime je znatno olakšano održavanje terena kako bi on zadovoljavao uvjete ovog ranga natjecanja. No, ono što nam u narednoj godini predstoji i na čemu je glavni fokus, ne samo nas u klubu, nego i ljudi u gradu je rekonstrukcija stadiona, odnosno dogradnja prijeko potrebnih prostorija, natkrivanje tribine kao i postavljanje oko 400 sjedećih mjesta -kazao je Jambreković te se osvrnuo na sportske rezultate.

-Izuzetno smo zadovoljni s onime što nam naši igrači pružaju. Prošlu sezonu smo zaključili na trećem mjestu, a jesenski dio smo završili na izvrsnoj drugoj poziciji, a tendencija je i u narednom periodu održati ovaj sportski rezultat. Nakon tri godine igrali smo i finale Županijskog kupa. To smo dobrano proslavili ulaskom u finale, pa smo mislili da će pobjeda u finalu doći sama po sebi. Međutim, to se nije dogodilo i nemamo za čime žaliti. U pretkolu Hrvatskog kupa pružili smo odličnu partiju protiv Dugopolja i nesretno smo u završnici ispali. Veseli nas i konstantan porast broja djece u Školi nogometa, gdje o njima skrbi devet trenera te vjerujemo da će daljnjim rješavanjem infrastrukture taj broj djece nastaviti rasti – istaknuo je Jambreković te zahvalio Gradu Križevcima, tvrtki Radnik d.d., kao glavnom sponzoru, i brojnim ostalim donatorima, sponzorima, navijačima i svima koji daju sebe kako bi kolektiv funkcionirao na ovakav način.

-S obzirom da nam predstoji reorganizacija sustava natjecanja, naš klub zasigurno ima ambicija i za taj novi rang, a to će svakako do tada popratiti i infrastruktura -zaključio je Jambreković.

Skupština je potvrdila i imenovanje novog člana uprave Damira Buganja. Sva izvješća kao i planovi za 2022. godinu su jednoglasno prihvaćeni.

Vezano

Komentari su zatvoreni.