Direktor natjecanja Europske stolnoteniske federacije posjetit će Stolnoteniski klub Križevci

U subotu 27. studenog Stolnoteniski klub Križevci posjetiti će Roman Pleše direktor natjecanja Europske stolnoteniske federacije(ETTU). Ovo je velika čast za križevački klub, koji će Romanu Pleši prezentirati rad kluba, sve aktivnosti koje klub provodi i koje će provoditi te razgovarati o mogućoj suradnji između stolnoteniskog kluba i Europske stolnoteniske federacije(ETTU).

Roman Pleše je dugogodišnji stolnoteniski djelatnik, poznato lice stolnog tenisa u Hrvatskoj igrao je za STK Podravku, STK Industrogradnju, STK Partizan Bjelovar, STK Bagat(današnji STK Donat Zadar) te na kraju igrao je za STK Vjesnik (današnji GSTK Zagreb).

Trenersku karijeru započeo je u HSTK Mladost Zagreb, gdje je već prve godine trenerske karijere ostavario velike uspjehe sa ženskom A momčadi HSTK Mladost Zagreb. Duži niz godina je u TIBHAR međunarodnoj stolnoteniskoj školi kao trener. Bio je trener Sveučilišta u Michiganu(SAD), zadnjih nekoliko godina cijenjeni je instrukor za trenere stolnog tenisa u ITTF-u. Dvije godine boravio je u Kairu, trenirao je egipatske stolnotenisače i stolnotenisačice te je održao brojne stolnoteniske tečajeve ne samo u Africi nego u Sjevernoj i Južnoj Americi te Australiji, a već 13 godina je direkor Europske stolnoteniske federacije(ETTU).

Vezano

Komentari su zatvoreni.