Za vikend 2. humanitarni buvljak Zaklade ‘Volim Križevce’

Zaklada za lokalni razvoj i solidarnost “Volim Križevce” priprema 2. humanitarni buvljak koji će se održati tijekom ovog vikenda na središnjim križevačkim trgovima u sklopu 23. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Nakon uspješno održanog prvog izdanja buvljaka, i ovog je puta cilj prikupljanje novčanih sredstava za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija u školskoj i akademskoj godini 2021./2022.

– Pozivamo vas da se odazovete i svojim donacijama podržite događaj. Pregledajte police, ispraznite ladice, napokon se riješite te dobro skrivene lampe, knjige ili nekog drugog uščuvanog predmeta, poručuju iz Zaklade “Volim Križevce”, uz iznimku što se tiče donacija u odjeći ili obući, jer toga je još mnogo ostalo nakon prvog održanog buvljaka i za sad nisu potrebne.

Dobrodošle su donacije materijalnih stvari koje su u dobrom stanju i iskoristive, kao što su knjige, stripovi, CD-ovi, DVD-ovi, nakit, gramofonske ploče, slike, igračke i slično. Za predaju donacija zainteresirani se mogu obratiti na broj mobitela 095 911 5457 svaki dan iza 16 sati, zaključno s četvrtkom 11. studenog, nakon čega slijedi sortiranje i priprema artikala za sajmeni vikend.

Pod već dobro poznatim sloganom “I stara stvar može naći novog vlasnika” iz Zaklade pozivaju sugrađanke i sugrađane da iskoriste još jednu priliku za podržati stipendiranje mladih Križevaca:
– Navratite tijekom vikenda, pogledajte što smo sakupili, možda pronađete nešto ili nešto pronađe Vas, donirajte, upoznajte nas, čekamo vas!

Vezano

Komentari su zatvoreni.