Ivan Katavić primio nagradu za životno djelo u poduzetništvu

U subotu, 23. listopada u Dubrovniku na Regionalnom summitu poduzetnika srednje i jugoistočne Europe “300 najboljih” dodijeljena je nagrada i priznanje “Stvaratelji za stoljeća” za životno djelo u poduzetništvu vlasniku i osnivaču tvrtke KTC d.d. Ivanu Kataviću.

Riječ je o 7. dodjeli nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi ‘Stvaratelji za stoljeća 2021.’ i ‘2. dodjeli interenacionalnih nagrada i priznanja za zajednice i institucije za kreiranje dobrog ambijenta za razvoj poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi ‘Globallocal’ za 2020.

“Osnovni cilj održavanja Regionalnog summita poduzetnika srednje i jugoistočne Europe „300 najboljih“ je promocija značaja poduzetništva za sveukupni ekonomski i društveni razvoj i pružanje doprinosa razvoju poduzetništva”, rekao je Kadrija Hodžić, predsjednik Programskog savjeta Regionalnog summita.

Siniša Zarić, predsjednik Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja Stvaratelji za stoljeća, dodao je kako se dodjelom nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi želi javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnja na velike vizionare i lidere sutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.