Kucnuo je čas! Napokon se otvara nova sportska dvorana kod OŠ Ljudevita Modeca

Konačno smo dočekali – otvara se nova sportska dvorana kod OŠ Ljudevita Modeca. Svečano otvorenje bit će u utorak, 26. listopada u 12 sati.

Gradnjom sportske dvorane kod Osnovne škole Ljudevita Modeca riješen je dugogodišnji problem sigurnosti učenika koji su do sada nastavu tjelesnog odrađivali u sportskoj dvorani koja je bila 500 metara udaljena od škole. Također, novom dvoranom omogućeni su dodatni termini za treninge gradskih sportskih klubova i rekreativaca u vrijeme kada se dvorana neće koristiti za potrebe održavanja nastave tjelesnog.

Površina izgrađene sportske dvorane je 2500 metara kvadratnih, ima šest terena sa oko 600 mjesta, a u aneksu dvorane je izgrađena jedna učionica, kuhinja, blagovaonica i svlačionice. Uz to, izgrađeno je novo parkiralište i novo okretište za autobus kao i novo vanjsko nogometno i košarkaško igralište.

Investitor gradnje sportske dvorane bio je Križevački poduzetnički centar d.o.o., a izvođač radova građevinska tvrtka Radnik d.d. Ukupna vrijednost radova iznosila je 23 milijuna kuna.

Vezano
1 komentar
  1. Ivo piše:

    Koji je naziv dvorane, koja izgledom i kvalitetetom nije ni približna već postljećoj dvora koja je izgrađena za 19 milijuna kn.
    Navodno je to Gradska dvora, a ona i dalje dvorana OŠ Ljudevita Modeca što graniči s logikom zdravog razuma.
    Koji su to novci Poduzetničkog centra iz Gradskog proračuna, je li to niža matematika koju je SROŠ RAJNA nestručno predavao u OŠ u Sokolovcu..

Komentari su zatvoreni.