I Grad nagradio najuspješnije učiteljice

Učiteljice Martinu Valec-Rebić i Sandru Poštić iz Osnovne škole Ljudevita Modeca, koje je Ministarstvo znanosti i obrazovanja prošloga tjedna nagradilo kao najuspješnije u prošloj školskoj godini, i Grad Križevci je nagradio za dosadašnji rad i promicanje imena grada. Gradonačelnik Mario Rajn čestitao im je i naglasio da je ponosan na učitelje koji su stup našeg društva.

U ovim izazovnim vremenima za obrazovanje i za našu djecu mislim da ste još jednom dokazale koliko ste predane svom radu i koliko ste prilagodljive novim uvjetima podučavanja“, rekao je i dodao da je Grad za njih osigurao i novčane nagrade u iznosu od 2.500 kuna. Nagrađena učiteljica Martina Valec-Rebić pohvalila je kolege i sjajan kolektiv u kojem je poticajna atmosfera.

Puno ulažemo u rad s odličnim i s darovitim učenicima i to je zapravo smo nagrađene za taj naš dodatni rad – ono što u našem sustavu nedostaje, da se radi od početka do kraja. Mi se trudimo nadomjestiti taj nedostatak tako da nudimo velik izbor izvannastavnih aktivnosti i tu naši učenici postižu odlične rezultate“, rekla je, a pridružila joj se i učiteljica Sandra Poštić.

Puno smo radili, mislim da to svi znaju, sve ove godine i još više smo radili posljednje dvije godine kada su nastupili ovi neobični uvjeti. Odlično smo se snašli, radimo i dalje, ne stajemo. Nadamo se i dalje potpori i motivaciji Grada i gradonačelnika jer pomoć je uvijek dobrodošla i potrebna.”
Podršku nagrađenim učiteljicama na prijemu su dali i novi ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci Tomislav Bogdanović i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.