19. Tikvijada Magde Logomer Herucine i ove godine u online izdanju

U organizaciji Gornjogradskog dobrotvornog i kulturnog društva Lipa, uz potporu Grada Križevaca, ove će se, druge godine za redom, Tikvijada Magde Logomer Herucine održati u online izdanju.

“Pozivamo sve, stare i mlade, male i velike da nam do 27. 10. do 23:59 sati dostave u inbox svoje fotografije ukrašenih tikvi, kao i fotografije uzgojenih tikvi koje se ističu svojom veličinom ili izgledom ili imaju posebno značenje za vlasnika. Mi ćemo ih objaviti u albumu, a autori tri fotografije s najviše oznaka ‘sviđa mi se’ osvojit će zlatnu, srebrnu ili brončanu kolajnu Magde Logomer Herucine. Možete nam slati i recepte za pripremu jela od buče kako bi ova manifestacija bila ne samo zabavna već i virtualno slasna”, poručili su iz Gornjogradskog dobrotvornog i kulturnog društva Lipa.

Fotografije možete slati na njihovu facebook stranicu, koja se nalazi na sljedećoj poveznici: https://www.facebook.com/LIPA-Gornjogradsko-dobrotvorno-i-kulturno-dru%C5%A1tvo-195700538016027/

Tikvijada, tradicionalna manifestacija Gornjegradskog dobrotvornog i kulturnog društva Lipa i ove se, 19. godine za redom, održava u čast svih zlostavljanih žena koje trpe nepravdu i nasilje, a posebno u spomen Magde Logomer Herucine, Križevčanke koja je 1757. godine bila lažno optužena da je vještica te potom oslobođena.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.