Križevački sportaši nagrađeni za uspjehe u pandemijskoj 2020.

Najuspješnije križevačke sportašice i sportaši, treneri i ekipe nagrađeni su jučer za rezultate koje su ostvarili u 2020. godini, koju će pamtiti kao jednu od najtežih.

Sport je zbog pandemije doveden na marginu i zato treba čestitati svima koji su se u toj godini bavili sportom i postigli rezultate. Danas želimo pokazati da vas netko prati i cijeni“, rekao je dopredsjednik Zajednice sportskih udruga grada Križevaca Ivica Katavić i poželio sportašima što više uspjeha i manje ozljeda. U ime Grada svima je čestitao na uspjesima pročelnik za odgoj, obrazovanje, kulturu i sport Sandro Novosel.

Vjerovali ste u sebe i postigli rezultate u toj izazovnoj godini. Želim vam dobrih i najboljih rezultata i u sljedećim godinama“, poručio je Novosel, a župan Darko Koren sportašima je zahvalio na trudu kojim su, u uvjetima pandemije, uspjeli održati kontinuitet u sportskim aktivnostima.

Za rezultate na međunarodnim natjecanjima priznanja su primili Veronika Drljačić iz Atletskog kluba Križevci, Nives Dvorski iz Fitness kluba Body Fit i Zoran Jandroković iz Taekwondo kluba Radnik. Za rezultate na nacionalnim natjecanjima nagrađeni su Ida Šimunčić, Neven Krulić i Hrvoje Kašik iz AK Križevci, Klara Katavić i Iva Katalenac iz Karate kluba KTC, Domagoj Krulić, Filip Srbljinović, Karlo Sačarić, Lana Mihoci i Marko Pofuk iz Streljačkog kluba Križevci 1252, Ivan Višak iz Motociklističkog kluba Križevci, zatim juniorska postava Streljačkog kluba, ekipa brzinaca MK Križevci i karate trener Mario Ban.

Priznanje za rezultate na lokalnoj razini dodijeljeno je Športsko-ribolovnom klubu Križevci te Košarkaškom klubu Radnik za 50. obljetnicu osnutka. U ime svih nagrađenih sportaša zahvalila je Ida Šimunčić i poželjela da se, zbog brojnih otkazanih natjecanja i otežanih uvjeta treniranja, 2020. za sportaše nikad ne ponovi.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.