Prijavite se na zanimljivo predavanje o energetskoj tranziciji, koje će se održati u novootvorenom Energetsko-klimatskom uredu u centru grada

KLIK- Križevački laboratorij inovacija za klimu, sutra će službeno otvoriti svoj novi dom, Energetsko – klimatski ured na adresi u Zakmardijevoj 8. Dio je to aktivnosti koje se održavaju u sklopu Europskog tjedna održivog razvoja, a koje se nastavljaju tijekom vikenda tematskim festivalom KLIKni na održivo.

Energetsko-klimatski ured djelovat će na one-stop-shop principu i sastojat će se od showrooma ‘zelenih’ tehnologija, proizvoda i usluga, služit će kao mjesto susreta građana i energetske tranzicije te kao edukativni prostor za stvaranje klimatski otpornog društva.

Otvorena vrata za građane bit će sutra od 12:00-16:00h, a od 16:00h možete poslušati zanimljivo predavanje”Građani u energetskoj tranziciji”, koje priprema i vodi Zelena energetska zadruga. Tema predavanja bit će uloga građana u energetskoj tranziciji i o aktivnom uključenje građana u projekte energetske učinkovitosti.

Ulazak na predavanje je slobodan, no prijave su obavezne putem sljedećeg linka:

https://www.eventbrite.com/e/zelena-energetska-zadruga-graani-u-energetskoj-tranziciji-tickets-176178603947?fbclid=IwAR1Znm-epVvKwAwe6ju10M48o5qfNdrlXQxSJwKGH5RLm5PS9aHe1Tt-4_M

Vezano

Komentari su zatvoreni.