Vatrogasci iz Đurđica najbolji na gradskom natjecanju

U Križevcima je u nedjelju, 19. rujna održano gradsko natjecanja vatrogasaca na kojem su nastupile 44 križevačke ekipe i dvije gostujuće. Uoči proglašenja rezultata, čestitke najboljima uputili su predsjednik Vatrogasne zajednice grada Križevaca Miroslav Petračija, gradonačelnik Mario Rajn i župan Darko Koren.


U kategoriji djeca – muška prvo mjesto osvojio je DVD Povelić dok je drugi bio DVD Cubinec, a treći DVD Đurđic. U Kategoriji djeca – ženska prvo mjesto osvojio je DVD Carevdar, drugo DVD Đurđic, a treće DVD Cubinec.
U kategoriji mladež – muška prvo mjesto osvojio je DVD Đurđic, drugo DVD Cubinec dok je treći bio DVD Križevci. DVD Đurđic osvojio je i prvo mjestu u kategoriji mladež – ženska dok je drugo mjesto osvojio DVD Apatovec.


U kategoriji članovi – A prvo mjesto osvojila je druga ekipa DVD-a Majurec, drugi je bio DVD Špiranec, a treći DVD Erdovec. U kategoriji članice – A prvo mjesto osvojio je DVD Đurđic, drugo DVD Lemeš Križevački, a treći DVD Majurec.
U kategoriji članovi – B prvo mjesto osvojio je DVD Novaki Ravenski, drugo DVD Stari Bošnjani, a treće DVD Đurđic. Što se tiče kategorije članice – B prvo mjesto osvojio je DVD Križevci. U kategoriji članovi PVP – B prvo mjesto osvojio je JVP Križevci dok je apsolutni pobjednik natjecanja DVD Đurđic.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.