Predavanje Saše Cecija s Instituta Ruđer Bošković otvara 17. Culture Shock Festival

Nadolazeći četvrtak nudi nam otvorenje 17. po redu mjeseca kulturnog šokiranja Križevaca i okolice, kako organizatori vole opisivati Culture Shock Festival. Manifestacija je to koja će u narednih gotovo 40 dana križevačkoj publici priuštiti bezbroj izložbi, koncerata, predstava, tribina, predavanja, performansa, radionica.

S obzirom na nesigurna pandemijska vremena u kojima je vrlo teško išta dugoročno planirati, tako će i organizatori Culture Shock Festivala, a to je Udruga P.O.I.N.T., program objaviti kroz sljedećih nekoliko dana, ali već sad najavljuju kako će druga polovica rujna i prva polovica listopada obilovati sjajnim događanjima.

Sedamnaesto festivalsko izdanje otvorit će u četvrtak, 9. rujna Saša Ceci, viši znanstveni suradnik na Zavodu za eksperimentalnu fiziku Instituta Ruđer Bošković. On će održati predavanje pod nazivom “Kako ne odustati od znanosti”. Iskustva znanstvenika i znanstvenog promotora u svijetu u kojem znanost ne da nije na prvom, ili barem drugom mjestu, nego prečesto nije niti na predzadnjem. Kako djelovati u takvom svijetu i kako nastaviti vjerovati u znanost i kako ne odustati od svega toga, pitanja su koja zanimaju i predavača, a nadamo se i sve ostale sudionike ove manifestacije. Predavanje počinje u 19:30 u Gradskoj knjižnici “Franjo Marković” Križevci.

17. Culture Shock Festival organizira Udruga P.O.I.N.T., partneri festivala su KLIK- Križevački laboratorij inovacija za klimu, Gradska knjižnica Franjo Marković Križevci, Pučko otvoreno učilište Križevci i Turistička zajednica Grada Križevaca. Pokrovitelji festivala su Grad Križevci, Ministarstvo kulture i Koprivničko – križevačka županija.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.