Prijave za 12. Županijski polumaraton Kalnik – Križevci i Križevačku osminu bliže se kraju

11. rujna održava se 12. po redu Županijski polumaraton Kalnik – Križevci, a prijave se primaju još samo danas i sutra, odnosno do 1. rujna, uz napomenu da će se uplate za kotizaciju primati i sutra.

Polumaraton naime starta iz središta Kalnika i značajan dio staze prolazi vrlo lijepim potkalničkim krajem, tako da je ovo utrka koja će svim natjecateljima pružiti ujedo i jako lijep pogled. Cilj utrke je na križevačkom Gradskom stadionu, gdje će natjecatelji imati priliku isprobati novu atletsku stazu. Trči se puni polumaraton od 21.1 km, a start je u 16 sati.

Pored polovice maratona, trči se i jedna osmina maratona, popularno nazvana Križevačka osmina. Nakon prošlogodišnje inauguracije, 2. po redu Križevačka osmina – Servis Košić također će startati u 16 sati kao i polumaraton. Start osmine je sa Strossmayerovog trga, trčat će se dionica kroz centar, preko Gornjeg grada pa do groblja i nazad, sve do cilja koji će, kao i u slučaju polumaratona, biti na Gradskom stadionu.

Uz ove dvije utrke, organizatori će opet pripremiti nekoliko kategorija dječje utrke Radost trčanja.

Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici: https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1309

Kotizacija za sudionike iznosi 100,00 kn, a uplate se primaju na: Atletski klub Križevci, IBAN HR8923600001101515442; opis plaćanja – kotizacija za: ime i prezime trkača.

Prijava za utrku je potpuna uplatom kotizacije, a ispunjavanjem prijave na utrku prihvaća se izjava o oslobađanju odgovornosti organizatora utrke. Svim natjecateljima koji se prijave i izvrše uplatu startnine do 1. 9. 2021. godine osiguran je startni paket! (broj, majica, finišerska medalja i bon za ručak i piće).

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.