Radnik danas igra protiv Dugopolja za glavni ždrijeb Hrvatskog kupa, nakon osam mjeseci otvaraju se tribine

(foto: NK Radnik Križevci Facebook)
(foto: NK Radnik Križevci Facebook)

Veliki je nogometni dan u Križevcima. Igrači Radnika danas će zaigrati u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa, a na križevački travnjak stiže Dugopolje, član 2. HNL. Križevčani su tri godine čekali da zaigraju u ovoj fazi kupa, bilo je jasno kako protivnik neće biti lagan, a Dugopolje kao pobjednik Kupa Splitsko-dalmatinske županije u ovaj susret ulazi kao favorit.

Veliki poticaj u lovu na pobjedu Radnikovcima će biti i podrška navijača. Naime, nakon dugih osam mjeseci, epidemiološki uvjeti konačno su se nasmiješili navijačima te će tribine biti otvorene, no kako su naveli iz kluba, ulazit će se samo uz predočenje COVID potvrde.

Ova je utakmica važna i zbog činjenice da bi eventualnom pobjedom, nogometaši Radnika osigurali ulazak u glavni ždrijeb Hrvatskog nogometnog kupa. To znači da bi u prvom kolu zaigrali s nekim od prvoligaša, odnosno možda bismo na tribinama gradskog stadiona mogli gledati neku od najjačih hrvatskih momčadi poput Dinama, Rijeke, Osijeka ili Hajduka.

Za kraj spomenimo kako je Radnik prvenstvo u Trećoj HNL Sjever otvorio s gostujućom 4:1 pobjedom kod Rudara u Murskom Središću, dok je Dugopolje u Drugoj HNL startalo s dva poraza. Nadajmo se kako će vezati i treći poraz u nizu, a kako će se dvoboj rasplesti, možete se uvjeriti od 16:30 na gradskom stadionu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.