Dječji vrtić Križevci primio diplomu za sudjelovanje u aktivnostima prvog nacionalnog Tjedna zdravlja u vrtiću

Dječji vrtić Križevci sudjelovao je u obilježavanju prvog nacionalnog Tjedna zdravlja u periodu od 06.do 09. travnja ove godine. Podsjetimo, ove godine, povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, u tjednu od 6. do 9. travnja, Hrvatski zavod za javno zdravstvo, u sklopu projekta Živjeti zdravo, u suradnji s Hrvatskom udrugom medicinskih sestara, Društvom medicinskih sestara dječjih vrtića, Poliklinikom SUVAG, Dječjim vrtićem Slavuj iz Strmca (Sveta Nedjelja) i Dječjim vrtićem Drniš, pod stručnim vodstvom prof. dr. sc. Sanje Musić Milanović organizirao je proslavu Tjedna zdravlja u vrtiću.

Tjedan zdravlja u vrtiću pokrenut je kako bi zajedno s djecom i obiteljima osvijestili važnost brige o zdravlju od ranog djetinjstva i naučili nove načine kako djeci približiti zdrave navike. Aktivnosti su organizirane tako da se svaki dan obilježava jedna od aktivnosti važnih za očuvanje zdravlja.

Iz Dječjeg vrtića Križevci zahvaljuju svima na prekrasnoj suradnji, a kako su provodili aktivnosti možete vidjeti u objavljenoj brošuri. Za svoj trud primili su i diplomu, čime je na lijep način prepoznata kvaliteta provedenih aktivnosti.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.