(FOTO) Stanari uživali u dva kvarta u sklopu projekta Living Streets

Ovaj vikend, 10. i 11.7., održana su dva otvorenja Living Streets projektnih aktivnosti i to u kvartu Radićeva i kvartu Neboder. Stanarima su dostavljeni roštilji, mini golovi za nogomet, badminton setovi, trampolin, a djeca su posebno uživala u ručno izrađenim pinjatama. Glazbeni ugođaj stvarala je solarna energija, odnosno KLIKov solar koji je osigurao struju za već svima poznatu DJ stanicu.

Nakon što su postavili roštilje, odrasli su zajedno s djecom isprobali sportsku opremu. Kad je večera završila, djeca su sudjelovala u mini natjecanju u bacanju loptica u čaše i sakupljala bodove, a pobjednik Jakov je za nagradu prvi lupio pinjatu. Krede su u Neboderu bile glavna zanimacija, a i veliki balončići od sapuna. Starije stanarke iz kvarta Radićeva su sretno ponavljale kako je lijepo opet vidjeti da se tolika djecu igraju na zelenoj površini. Druženju se pridružilo i malo štene Luna i uspjela je ukrasti pažnju svih prisutnih.

Nakon večere i kojeg gemišta, okupljeni su popričali o tome što će nabaviti za radne akcije.

“Bio je ovo divan vikend, super smo se proveli, a sada kreću pripreme za najbolji dio Living streets projekta- radne akcije! Radne akcije održat će se 24. u kvartu Radićeva i 31.7. u kvartu Neboder”, rekla je u ime organizatora Ivana Šatrak iz Zadruge KLIK.

Vezano

Komentari su zatvoreni.