(FOTO) Bogatim programom započeo Sportski viKŽend

U Križevcima je humanitarnom utrkom „Hodaj, trči, vozi za Maslačak“ započeo „Sportski viKŽend“ tijekom kojeg će biti održana brojna sportska i druga zabavna događanja u organizaciji Grada Križevaca, Zajednice sportskih udruga Križevci te sportskih klubova, udruga i plesnih skupina. Svoju potporu humanitarnoj utrci dali su predstavnici Grada Križevaca, zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Najbolje u ženskoj konkurenciji bile su na prvom mjestu Bruna Zajec Kambić, na drugom mjestu Danijela Gudić te na trećem mjestu Ema Martak. U muškoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Željko Dubravec, drugo mjesto Antun Siročić, treće mjesto Marko Horvat, a najbrži van konkurencije bio je Ognjen Mergon. Ovom prilikom predsjednica udruge “Maslačak” Tamara Premuš uručila je zahvalnice Gradu Križevcima i Zajednici sportskih udruga Križevci za organizaciju utrke.

Na Strossmayerovom trgu Spartans Gym pripremio je zabavnu NERF zonu za najmlađe, a boks klub „Ronin“ održao je trening i sparing na paviljonu na Strossmayeovom trgu, dok je u dvorištu Galerije K2 u organizaciji Udruge K.V.A.R.K. organizirano gledanje prijenosa utakmice Hrvatska – Češka te glazbeni program.

Sportski klubovi će tijekom subote i nedjelje organizirati turnire u nogometu, šahu i odbojci, a u subotu su ljubitelji plesa mogli uživati u plesnim nastupima članica i članova Plesnog centra Ritam i Plesnog studija „Mali i veliki“.

U nedjelju će na Nemčićevom trgu biti organiziran sajam „Zdravo Križevci“ i „Eno-gastro bajka“ na kojoj će građani moći kušati i kupiti proizvode naših lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Sportski viKŽend završit će u danas tradicionalnom moto utrkom na gornjegradskoj stazi s početkom u 14,00 sati. Svi koji žive van Križevaca, a žele doći u nedjelju na događanja u sklopu Sportskog viKŽenda, mogu doći iz Zagreba vlakom „Križevčaninom“ po promotivnoj cijeni od 25,00 kuna.

Sva događanja odvijat će se u skladu s epidemiološkim mjerama. Organizatori zadržavaju pravo izmjene i dopune te otkaza programa u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama i drugim opravdanim razlozima.

Vezano

Komentari su zatvoreni.