Grad počastio maturante povodom zadnjeg dana srednjoškolskog obrazovanja

Križevački maturanti jučer su obilježili zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja pa ih je tim povodom Grad Križevci počastio hamburgerima i sokovima, a u 21 sat osigurao je i vatromet kako bi ih na taj način ispratili u novo poglavlje života i poželjeli sreću.

S obzirom na pandemiju koronavirusa, ni ove godine nije bilo moguće osigurati proslavu na gradskom trgu i koncert kao prijašnjih godina, no Križevci su svoje maturante počastili na ovaj način u skladu s epidemiološkim mjerama.
Drage maturantice i maturanti čestitam vam zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja i želim puno sreće na državnoj maturi i vašem daljnjem putu. Sretno maturanti!“ poželio je ovim putem gradonačelnik Mario Rajn križevačkim maturantima.

Uz prethodno navedeno, i ove je godine Grad Križevci omogućio svim maturantima besplatno korištenje aplikacije ePripreme koja omogućava pripremu za uspješan prolazak državne mature. Svi oni koji se još nisu registrirali na web stranici mature.educirajme.com, mogu poslati svoje podatke (ime i prezime, škola, razred, svoju e-mail adresu i e-mail adresu profesora obveznih predmeta) na e-mail sandro.novosel@krizevci.hr kako bi im se omogućio ulazak u aplikaciju. Ovo je druga godina za redom da je Grad Križevci otkupio licencu za aplikaciju kako roditelji ne bi trebali sami plaćati pripreme maturanata, a kako bi se maturanti mogli bilo kada, bilo gdje i na uređaju koji sami odaberu (računalo, mobitel ili tablet) pripremiti za polaganje mature.

Hamburgere za maturante pripremili su učenici Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.