Udruga ‘Orej’ poziva na foto-natječaj za Zemlju

Udruga_Orej_Sveti_Petar_OrehovecUdruga za mlade i nezavisnu kulturu Orej iz Svetog Petra Orehovca otvara foto natječaj pod nazivom “Orej za Zemlju”. povodom proslave Dana planeta Zemlje. Prijaviti se mogu svi zaljubljenici u prirodu i fotografiju, profesionalci ili amateri slanjem najviše tri fotografije prirode, s motivom po izboru, kratkim opisom fotografija te osobnim podacima autora. Natječaj traje do 13. travnja, a prijave su moguće e-poštom.

Uz nagradu stručnog povjerenstva, posebna nagrada će se dodijeliti fotografiji koja osvoji najviše glasova publike. Također, dvadesetak najboljih fotografija bit će dio izložbe koju će udruga otvoriti uoči Dana planeta Zemlje.
– Ovim natječajem željeli bismo potaknuti sve naše prijatelje i susjede na ljubav prema Zemlji koja je još uvijek jedini dom svih nas, ističu u udruzi Orej.

Udruga Orej osnovana je s ciljem da potiče djecu i mlade talentirane ljude sa sela, da prepoznaju i razvijaju svoje talente, kreativno se izražavaju, da se povezuju i proširuju svoje horizonte. Aktivnosti udruge uključuju poticanje i promicanje različitih oblika aktivnosti mladih na području glazbenog, likovnog, video i fotografskog stvaralaštva, dizajna, izdavaštva, glume, ekologije i održivog razvoja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.