Križevčani jučer pretrčali Koprivnicu

Dvadesetak polaznika Škole trčanja AK Križevci nastupilo je jučer na 2. Koprivničkom polumaratonu i utrci građana na 5 kilometara, na prvoj zajedničkoj utrci izvan Križevaca. Iako su za njih bili spremni i ranije jer većina ih trenira od prošlog ljeta, zbog pandemije su brojne utrke otkazane. Najbrži od njih u utrci na 5 kilometara bio je Marko Horvat koji je u cilj utrčao za 20 minuta i 41 sekundu kao 11. po redu. Za njim su stigli Goran Ljaljić, Aleksandra Aleksa, Marija Valičević, Saša Brumen, Dijana Mijač Dretar, Tatjana Sokač, Ida Trninić Ružić, Ivana Brumen, Martina Ljaljić, Nina Vukonić, Ivana Šiković, Alen Pavliček, Snježana Brumen i Zvonko Stipić. Polumaraton su istračali Renata Smojver, Zvonimir Mesić i Igor Kuzmić. Inače, gospođa Brumen i gospodin Stipić nagrađeni su kao najstariji trkači u ženskoj i muškoj kategoriji.

Svi su trčali bolje nego ikad na treningu, a najvažnije je da su trčali pametno i da se nitko nije ozlijedio. Ponosan sam na sve njih“, rekao nam je trener Alen Pavliček i najavio da sezona utrka, a to znači i sve boljih rezultata, tek dolazi.

Od križevačkih natjecatelja izvrsni su bili nogometaši Mateo Mesar, koji je zauzeo treće mjesto, i Željko Dubravec koji je bio šesti. Pobjednik utrke je Vedran Kelemen iz Lipika, a drugi je Oliver Orešić iz Koprivnice. Prvi u cilj na polumaratonskoj dionici utrčali su Janez Mulej i Andrej Mikelj iz Slovenije, dok su treće i četvrto mjesto zauzeli Križevčani Domagoj Črnec i Danijel Katalenić te 61. Antun Siročić.

Vezano

Komentari su zatvoreni.