Izbornik
FacebookTwitterGoogle+RSSYouTube

U petak SDP-ova novogodišnja ‘pressica’

Ivan_Majdak_SDP_KrizevciGradska organizacija SDP Križevci poziva sutra, u petak 3. siječnja 2014. na konferenciju za novinare i prigodno novogodišnje druženje, koje će se održati u prostorijama stranke na Trgu Antuna Nemčića 7, 1 kat, s početkom u 11 sati. Na konferenciji će predsjednik Gradske organizacije Ivan Majdak predstaviti analizu rada ogranka u prošloj godini, rada vijećnika u Gradskom vijeću te dati osvrt na rad trenutne gradske vlasti s posebnim naglaskom na rad gradonačelnika i predsjednika HSS-a Branka Hrga.

SDP_Krizevci_poklanjanje_jabukaSDP će ovom prilikom također upoznati javnost s aktivnostima koje će stranka provoditi u narednom razdoblju, kako navode, za boljitak građana Križevaca i okolice:
– Za pitanja i eventualna pojašnjenja na raspolaganju će biti i predsjednik Kluba vijećnika SDP-a, HNS-a, HSU-a u Gradskom vijeću, članovi predsjedništva Gradske organizacije te predsjednici foruma, istaknuo je u pozivu Majdak, najavivši moguće sudjelovanje i predsjednika općinskih organizacija SDP-a Sveti Petar Orehovec i Gornja Rijeka.