U petak SDP-ova novogodišnja ‘pressica’

Ivan_Majdak_SDP_KrizevciGradska organizacija SDP Križevci poziva sutra, u petak 3. siječnja 2014. na konferenciju za novinare i prigodno novogodišnje druženje, koje će se održati u prostorijama stranke na Trgu Antuna Nemčića 7, 1 kat, s početkom u 11 sati. Na konferenciji će predsjednik Gradske organizacije Ivan Majdak predstaviti analizu rada ogranka u prošloj godini, rada vijećnika u Gradskom vijeću te dati osvrt na rad trenutne gradske vlasti s posebnim naglaskom na rad gradonačelnika i predsjednika HSS-a Branka Hrga.

SDP_Krizevci_poklanjanje_jabukaSDP će ovom prilikom također upoznati javnost s aktivnostima koje će stranka provoditi u narednom razdoblju, kako navode, za boljitak građana Križevaca i okolice:
– Za pitanja i eventualna pojašnjenja na raspolaganju će biti i predsjednik Kluba vijećnika SDP-a, HNS-a, HSU-a u Gradskom vijeću, članovi predsjedništva Gradske organizacije te predsjednici foruma, istaknuo je u pozivu Majdak, najavivši moguće sudjelovanje i predsjednika općinskih organizacija SDP-a Sveti Petar Orehovec i Gornja Rijeka.

Možda vam se svidi
  Subscribe  
Obavijesti me o
imt533
imt533

daj me nemoj, ljudi moji, kaj vi pričate? Kakva mrtva panika zbog koga? Puno još ta nova ekipa žganaca mora pojesti, punooo….koji smijeh od jutra…bolje mi je da ne čitam ovo govno od foruma jer ću umrijet od smijeha

Aspro
Aspro

Znate Vi kaj?
Ne vrijeđam ama baš nikoga ali ….
Bolje Hrga nego Keruma!LOL

Čitatelj-slušatelj
Čitatelj-slušatelj
Već sam pomislio da će ovo proći bez reakcija vladajućih u gradu, no kada je danas objavljena vijest o pressici križevačkih sdp-ovaca na RKC-u uz razgovor sa gospodinom Majdakom, te na rkc-ovoj službenoj stranici sa vrlo pozitivnom konotacijom (može se pročitati na webu rkc-a), bilo je jasno da HSS mora upregnuti sve svoje snage da odgovori i odmah u startu pokuša “zatvoriti usta” križevačkim SDP-ovcima i njihovom predsjedniku. Priopćenje, odnosno reakcija gospodina gradonačelnika i njegove stranke, već samim površnim slušanjem pokazuje znakove koje do sada u sličnim situacijama kod njih nikada nismo primjetili. Umjesto konkretnih odgovora na navode sa pressice… Više »
Mate Matildu
Mate Matildu

HSS uputio otvoreno pismo Majdaku i SDP-u, napadaju, grizu ali i pokazuju pravo lice jer vrijeđaju… dobro je, krenulo je u pravom smjeru, lagana panika u njihovim redovima samo pokazuje da su ovoga puta “drugovi” pogodili u sridu… ko Mate Matildu 🙂

presvetli
presvetli

Malo sam pročital ove razne natpise pa imam puno nedoumica poput:
– koja su to hrgova dobra djela za križevce
– kaj je to križevački poduzetnički centar
– koji je to bivši načelnik policije

Kad to prokljuvim onda ću pokušati shvatiti pozitivne stvari hdz-a, hss-a i sdp-a i o tome napisati knjigu koja će biti tanja (očigledno) od hitlerovih dobrih djela.

I stari gradski političari i mladeži istih stranaka uspješno su dogurali do razine da se međusobno prepoznaju i vrijeđaju.

Dakle, ropotarnica povijesti je spremna za prihvat usidrenih hrgova, knokova, vukova, bašića i inih drugova…