Križevački planinari slave 90. obljetnicu

Planinarski dom Kalnik

Križevački planinari – članovi planinarskog društva “Kalnik” slave 90-tu obljetnicu društva, te pripremaju dva pohoda na Kalnik i svečanu skupštinu u planinarskom domu na Kalniku.

Prvi pohod održati će se u subotu 6. rujna 2014. godine s polaskom u 9 sati od okrugle pozornice na Strossmajerovom trgu. Na tom pohodu biti će gosti iz mađarskog grada Nagyatad-a, križevački planinari i ljubitelji prirode. U planinarskom domu na Kalniku je organiziran ručak i pića, te poslije prijevoz autobusom u Križevce.

U nedjelju 7. rujna 2014. križevački planinari organiziraju svečanu skupštinu u planinarskom domu na Kalniku povodom 90.-te obljetnice društva, na kojoj če se podnijeti izvještaji o radu društva, podijeliti priznanja aktivnim članovima društva, te ručak za članove i pozvane goste.

Na skupštinu se organizira planinarski pohod iz Križevaca za planinare i ljubitelje prirode osnovnom planinarskom stazom broj 16. Okupljanje sudionika pohoda je od 7 do 7,30 sati kod okrugle pozornice na Strosmajerovom trgu (kod sinagoge). Za pohod se treba adekvatno vremenskim prilikama obuti i obući, uzeti zaštitu od kiše.

Molimo zainteresirane da se jave organizatoru pohoda je Stjepanu Jembreku na mobitel 095 845 8509 (SMS-om) ili emailom na stjepanjembrek@gmail.com.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.