(FOTO) Radovi pri kraju, donosimo fotografije nove sportske dvorane u Križevcima

Učenici Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci od sljedeće školske godine nastavu tjelesnog pohađat će u novoj sportskoj dvorani koja se nalazi neposredno uz njihovu školu. Radovi na izgradnji sportske dvorane pred samim su završetkom koji se očekuje kroz mjesec dana.

Sportsku dvoranu danas su obišli gradonačelnik Mario Rajn sa zamjenicima Danijelom Šaškom i Marijem Martinčevićem, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu Ivan Biškup i vršitelj dužnosti ravnatelja Osnovne škole Ljudevita Modeca Goran Ljaljić.

Gradonačelnik Rajn tom je prilikom istaknuo zadovoljstvo što su radovi pri kraju: „Gradnja sportske dvorane najveća je investicija u mandatu u području sporta i obrazovanja. Ona je bila apsolutno potrebna jer će riješiti dvadesetogodišnji problem sigurnosti učenika Osnovne škole Ljudevita Modeca, ali i osigurati prostor za treninge i nove termine naših sportskih klubova i rekreativaca. Veseli me da su radovi pri kraju i da će učenici već od jeseni nastavu tjelesnog pohađati u novoj dvorani.“

Kako će nova dvorana, ali i vanjska igrališta i okoliš izgledati, možete pogledati u priloženoj galeriji.

Vezano

Komentari su zatvoreni.