Kino Križevci kreće s radom u petak, donosimo popis filmova koje možete pogledati i cijene ulaznica

Novouređena multimedijska kino dvorana koja se nalazi u sklopu Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci počinje s prvim projekcijama u petak, 7. svibnja. Građani Križevaca konačno će moći u moderno opremljenoj kino dvorani uživati u filmskim projekcijama u svome gradu. Na repertoaru ovog vikenda naći će se filmovi koji su na prestižnoj dodjeli nagrada Američke akademije filmske umjetnosti i znanosti osvojili brojne Oscare.

Tako će kino otvoriti svoja vrata u 18,00 sati prikazom filma Djevojka koja obećava koji je dobio Oscar za najbolji originalni scenarij. U 21,00 sat prikazat će se film Zemlja nomada koji je osvojio Oscar za najbolji film, najbolju glavnu žensku ulogu i režiju, a dobitnik je i Zlatnog globusa za najbolju dramu i najbolju redateljicu. Mislilo se i na najmlađe sugrađane pa će oni ovog vikenda moći u Kinu Križevci pogledati dugometražni animirani film Pazi se čarobnjaka.

Cijena ulaznice bit će 25 kuna odnosno 30 kuna za 3D projekcije, no tijekom cijelog mjeseca svibnja povodom otvorenja kina ulaznice se neće naplaćivati. Iako kino dvorana ima ukupno 82 mjesta, s obzirom na trenutno važeće epidemiološke mjere koje su na snazi radi sprječavanja širenja bolesti COVID-19, maksimalno mogući broj ljudi koji može biti istovremeno u dvorani je 25, a iz istog razloga trenutno je zabranjena konzumacija hrane i pića tijekom projekcija.

Putem stranice kino.krizevci.hr građani mogu rezervirati svoje ulaznice i vidjeti sve informacije o filmskim projekcijama koje su na rasporedu prikazivanja.
Raspored projekcija:
Petak, 07.05.2021. – 18 h Djevojka koja obećava
– 21 h Zemlja nomada
Subota, 08.05.2021. – 17 h Pazi se čarobnjaka
– 21 h Zemlja nomada
Nedjelja, 09.05.2021. – 10 h Pazi se čarobnjaka
– 19 h Djevojka koja obećava

Vezano

Komentari su zatvoreni.