Križevčani se u subotu cijepe drugom dozom Pfizera

U subotu, 17. travnja u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci provest će se cijepljenje drugom dozom osoba koje su primile prvu dozu Pfizer cjepiva.  Kao i kod cijepljenja prvom dozom, raspored cijepljenja bit će u potpunosti jednak:

Punkt A – sjeverni ulaz (od strane Potočke ulice), cijepe se pacijenti sljedećih doktora: Marjana Cindrić Bošnjak, Sonja Jakopčić Furmeg, Helena Jovičić Karre, Anđelija Vlahek, Miljenko Berc i Ivanka Došlić.

Punkt B – južni ulaz (od strane Gimnazije), cijepe se pacijenti sljedećih doktora: Marija Črneli, Zvjezdana Nervo, Ivanka Anđelić Ištvanović, Eugenija Šojat Marendić, Silvija Hnojčik i Dubravka Maria Puljević.

Mole se svi građani da se pridržavaju vremenske satnice cijepljenja i da se parkiraju prema mjestu cijepljenja, bliže ulazu A ukoliko se cijepe na punktu A odnosno bliže ulazu B ukoliko se cijepe na punktu B.

Na tu temu danas je u Velikoj gradskoj vijećnici održan sastanak članova Stožera civilne zaštite Grada Križevaca. Tom je prilikom gradonačelnik pohvalio i zahvalio svima na uspješnoj organizaciji i provedbi prvog kruga cijepljenja istaknuvši kako je uvjeren da će organizacija drugog kruga cijepljenja biti na jednakoj razini.

Vezano
2 komentara
  1. Marija piše:

    Evo i druga doza primljena.Kao i prvi put sve je bilo da bolje nije moglo.Hvala svima koji su angažirani rade super posao!

  2. Marija piše:

    Prvi krug cijepljenja prošao je izvanredno, hvala svima koji su učestvovali u tom zahtjevnom zadatku.Toplo se nadam da će i drugi krug identično proći.Još jednom puno hvala.

Komentari su zatvoreni.