Otkazan sajam Križevci u cvijeću

Sukladno izmjeni i dopuni Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, čime su obustavljeni sajmovi i drugi oblici gospodarskih i turističkih događanja ili priredbi gdje se prodaju, izlažu ili prikazuju proizvodi, a koja je na snazi do 15. travnja 2021. godine, ovogodišnje izdanje sajma „Križevci u cvijeću“ se otkazuje.

Za održavanje izložbe prodajnog karaktera zatraženo je mišljenje Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije, no kako Stožer nije izdao suglasnost za održavanje događanja sukladno prethodno navedenoj Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, ono se otkazuje do daljnjega.

Ukoliko epidemiološki uvjeti dozvole održavanje u novom terminu unutar perioda pogodnog za prodaju cvijeća, ukrasnog i vrtnog bilja te vrtne mehanizacije, sajam će se organizirati naknadno.

Podsjetimo, sajam se trebao održati od 16. do 18. travnja, no kako sada stvari stoje, drugu godinu u nizu neće se održati zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

Vezano

Komentari su zatvoreni.