Speck uspješno proveo još jedan projekt

Tvrtka Speck d.o.o uspješno je provela još jedan projekt. Radi se o projektu „Poboljšanje konkurentnosti i poslovnih procesa tvrtke Speck primjenom IKT tehnologija“. Podsjetimo, ugovor za provedbu ovog projekta tvrtka Speck potpisala je s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Projekt je bio sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija u financijskom razdoblju 2014.-2020. temeljem Poziva „ Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-ova kroz informacijske i komunikacijske tehnologije ( IKT) – 2 referentne oznake KK.03.2.1.19..

Križevačka je tvrtka projekt provodila od 10. veljače 2020. do 10. veljače 2021. godine, a njime su kao ciljevi ostvareni jačanje tržišne pozicije te povećanje konkurentnosti i učinkovitosti tvrtke Speck u području računalnog programiranja, izrade aplikacija i softvera, dizajna i marketinga. Pored toga, rezultati koje su u Specku postigli uključuju povećanje prihoda od prodaje, porast zapošljavanja u tvrtki Speck d.o.o. i povećanje broja poslovnih procesa koji su se unaprijedili uvođenjem rješenja iz područja IKT—a.

Ukupna vrijednost projekta bila je 318.839,31 kuna, a iznos sufinanciran od strane Europske Unije iznosi 140.289,30 kuna. 

Vezano

Komentari su zatvoreni.